ADD SOMETHING HERE...

İqos İluma Prime

6.500


İqos İluma ısıyla yanmayan tütün IQOS’un en son modeli “IQOS ILUMA” serisini ve özel tütün “TEREA stick”i duyurdu.


Share it:
 

İqos İluma Prime

IQOS Iluma Prime ve  IQOS Iluma

IQOS Iluma Terea Blue
IQOS Iluma Terea Blue
HEETS’i Iluma’da kullanabilir miyiniz? HEETS’i Iluma’da kullanabilir misiniz? HEETS, bağımlılık yapan ve risksiz olmayan nikotin içerir. HEETS, TEREA SMARTCORE STICKS™ adlı kendi özel olarak tasarlanmış tütün ünitelerine sahip olan yeni endüksiyonla ısıtılan tütün ürünü IQOS ILUMA ile uyumlu değildir.

, IQOS Iluma yüzüğümü nasıl değiştiririm? :

How do I change my IQOS Iluma ring? Simply fit the tool on the holder ring and turn it anti-clockwise to unlock it. Next, place the new ring onto the holder and use the tool to turn it clockwise to lock it into place. Your new IQOS ILUMA holder is now uniquely yours. IQOS Iluma yüzüğümü nasıl değiştiririm? Aleti tutucu halkaya takın ve kilidini açmak için saat yönünün tersine çevirin. Ardından, yeni halkayı tutucuya yerleştirin ve yerine kilitlemek için aleti kullanarak saat yönünde çevirin. Yeni IQOS ILUMA tutucunuz artık benzersiz bir şekilde size ait.

, IQOS Iluma ne zaman satışa sunulacak?:

When IQOS Iluma will be available? IQOS ILUMA line is the so-called Iqos 4.0 – the fourth generation of the most popular heat-not-burn devices in the world, that entered the market in 2021-2022. IQOS Iluma ne zaman satışa sunulacak? IQOS ILUMA serisi, 2021-2022’de pazara giren, dünyanın en popüler yanmaz ısı cihazlarının dördüncü nesli olan Iqos 4.0 olarak adlandırılır.

Yeni IQOS Iluma’yı nasıl kullanırım : :

How do you smoke Iluma? By pressing the button for four seconds you can turn the device ON/OFF. Slide the cap to open and gently insert a heated tobacco stick to the line on filter with filter facing outside as seen in the video. Press the button for at least 1 second until IQOS ILUMA ONE vibrates and Status Light(s) pulse(s). How do you start an Iluma? Getting Started TURN ON. Press and hold button for 4 seconds, then release; Status Lights will turn on slowly. CHARGE. Before first use, fully charge your IQOS ILUMA ONE™ with Power Adaptor and Charging Cable. ( approx. 90 min)
Yeni IQOS Iluma’yı nasıl kullanırım Düğmeye dört saniye basarak cihazı AÇIK/KAPALI konuma getirebilirsiniz. Kapağı kaydırarak açın ve ısıtılmış bir tütün çubuğunu videoda görüldüğü gibi filtre dışa bakacak şekilde filtre üzerindeki çizgiye nazikçe sokun. IQOS ILUMA ONE titreşene ve Durum Işık(lar)ı atım(lar)ına kadar düğmeye en az 1 saniye basın. Bir Iluma’ya nasıl başlarsınız? Başlarken AÇ. Düğmeyi 4 saniye basılı tutun, ardından bırakın; Durum Işıkları yavaşça yanacaktır. ŞARJ. İlk kullanımdan önce IQOS ILUMA ONE™ cihazınızı Güç Adaptörü ve Şarj Kablosu ile tamamen şarj edin. (yaklaşık 90 dakika)

IQOS Iluma ve Iluma prime arasındaki fark nedir? :

IQOS ILUMA PRIME NEDİR?
What is the difference between IQOS Iluma and Iluma prime? Usage: IQOS ILUMA and IQOS ILUMA PRIME have a Pocket Charger and Holder. IQOS ILUMA ONE is an all-in-one device.IQOS Iluma ve Iluma prime arasındaki fark nedir? Kullanım: IQOS ILUMA ve IQOS ILUMA PRIME, bir Cep Şarj Cihazı ve Tutucuya sahiptir. IQOS ILUMA ONE, hepsi bir arada bir cihazdır.

IQOS Iluma’mı nasıl sıfırlarım? :

How do I reset my IQOS Iluma? Place the Holder in the Pocket Charger and reset it by pressing the Pocket Charger’s button for 10 seconds. Keep the button pressed until you see all the lights dim out. The RESET will be confirmed by all the lights briefly blinking white. IQOS Iluma’mı nasıl sıfırlarım? Tutucuyu Cep Şarj Cihazına yerleştirin ve Cep Şarj Cihazının düğmesine 10 saniye basarak sıfırlayın. Tüm ışıkların söndüğünü görene kadar düğmeyi basılı tutun. SIFIRLAMA, tüm ışıkların kısa bir süre beyaz renkte yanıp sönmesiyle onaylanacaktır.

İqos İluma ısıyla yanmayan tütün IQOS’un en son modeli “IQOS ILUMA” serisini ve özel tütün “TEREA stick”i duyurdu.

Üreticinin tavsiye ettiği perakende satış fiyatı (vergi dahil) “IQOS ILUMA Prime” amiral gemisi modeli için 12.980 yen (yaklaşık 100 €) ve standart model “IQOS ILUMA” için Toplam 11 çeşit var “TEREA Çubuğu” sıralanacak ve 20’lik bir kutuda 550 yen (yaklaşık 4,2 €) karşılığında satışa sunuldu ve sonuç olarak ülkemize giriş yaptı

Özelleştirmek için daha fazla özgürlük

ilk olarak ILUMA serisindeki iki model arasındaki temel fark, ana ünitenin tasarımıdır ve işlevsellik aynıdır. ikinci olarak“IQOS ILUMA Prime” dört renkte mevcuttur: Jade Green(yani yeşil), Gold Khaki (sarı), Obsidian Black (Siyah) ve (Bronze Taupe kahve rengi).ve kahverengi seçenekleri mevcuttur olmak üzere
İqos İluma Prime

İqos İluma Prime

dışı bırakabilir.

İqos İluma tarihindeki ilk bıçağı kaldıran yenilikçi model

İqos İluma Prime

İqos İluma Prime

ILUMA serisinin en büyük özelliği, akıllı çekirdek indüksiyon sistemi adı verilen ısıtma bıçağı olmayan yapısıdır. bu mükemmel bir sebep İlk olarak, geleneksel IQOS, tutucunun içindeki bıçağa özel bir tütün çubuğu sokarak ve bütünü içeriden tek tip bir sıcaklıkta ısıtarak tütün yapraklarının tadını en üst düzeye çıkarır. ondan sonra “ILUMA” serisinde, bu karakteristik bıçak ortadan kaldırılırken, “Terrier Stick”e yerleştirilmiş ısı çekici tütün yapraklarını yakmadan doğrudan içeriden ısıtır.
İqos İluma Prime

İqos İluma Prime

“Terrier çubuğunun” ucundaki sızdırmaz yapı, tütün kalıntılarının düşmesini önleyerek kullanımdan sonra temizleme ihtiyacını ortadan kaldırır. Bıçak hasarı ve temizleme çabası gibi IQOS’un en büyük sorunlarını çözer. bu nedenle

geleneksel IQOS’tan daha az koktuğunu düşünüyor

(* Kasım 2020’den Mart 2021’e kadar geçmişte sigara içtim. İtalya ve Japonya’da toplam 714 IQOS kullanıcısıyla yapılan bir anketten). Başlangıçta “TEREA Stick”in 4 çeşit normal, 3 çeşit mentol ve 4 çeşit aromalı mentol olmak üzere toplam 11 çeşidi vardır. Gelecekte, portföyümüzü zamanında genişleteceğiz. “TEREA Stick” yalnızca “ILUMA” serisi için olduğundan, geleneksel IQOS ürünleriyle uyumlu değildir. Kendi ülkesi İsviçre’den online olarak düzenlenen basın toplantısında sahne alan Philip Morris International CEO’su Yacheck Olzac, bu nedene bağlı kalarak “Önceki IQOS ürünleri gibi IQOS ILUMA da sigaradan ortalama %95 daha az zararlı bileşen üretiyor. dahası Risksiz değil ama sigaradan daha iyi bir seçenek” dedi. Şimdi, dünya çapında sonuç olarak ise 20 milyon yetişkin sigara içicisi, daha iyi bir seçenek olarak IQOS’u seçiyor. 2025 yılına kadar 40 milyondan fazla yetişkin sigara içicisinin dumansız ürünlerimize geçmesi hedefimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. ” Yeni IQOS’un bir arka rüzgar olacağını umuyordu. IQOS Iluma Prime En Seçkin Modelleri Philip Morris, Eylül 2023’de tütün ısıtma sistemleri listesi yeni IQOS Iluma Prime ile yenilendi. ek olarak Cihazı bir tutucu ve bir şarj kutusu olarak ayırma eğilimini takip eden Philip Morris, rakiplerini bir kez daha geride bıraktı. Artık tütün ısıtma sisteminde ısıtma bıçağı yok ve ayrıca her yıl yeni bir seri ile karşımıza çıkıyorlar

Bir numaralı ve en yeni çıkan ürünümüz IQOS ILUMA Prime STARDRIFT LIMITED EDITION

IQOS ILUMA Prime STARDRIFT LIMITED EDITION

IQOS ILUMA Prime STARDRIFT LIMITED EDITION

IQOS ILUMA Prime STARDRIFT LIMITED EDITION

 

İki numaralı ve en yeni çıkan ürünümüz IQOS ILUMA PRİME WE EDITION

IQOS ILUMA PRİME WE EDITION

IQOS ILUMA PRİME WE EDITION

Göz alıcı renkleri ile bu ürüne sahip olmak istiyorsanız, bu linkten temin edebilirsiniz IQOS ILUMA PRİME WE EDITION

3 numaralı ürünümüz IQOS Iluma Oasis Limited Edition

IQOS Iluma Oasis Limited Edition
IQOS Iluma Oasis Limited Edition
Turuncu ve can alıcı renkleri olan oasis 2022 yılında çıktı ve halen alıcılarının göz bebeği ürünümüze ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz IQOS Iluma Oasis Limited Edition

dört numaralı ürünümüz IQOS Iluma Neon Edition

IQOS ILUMA Prime Neon
IQOS ILUMA Prime Neon
MOR ve pembenin aşkla birleşimi can alıcı renkleri olan Neon 2022 yılında çıktı ve halen alıcılarının göz bebeği ürünümüze ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz IQOS ILUMA Prime Neon  

5 numaralı ürünümüz IQOS Iluma Bright Edition

İqos İluma Prime

İqos İluma Prime

5 numaralı ürünümüz IQOS Iluma prime Bright Edition

www.buhartech.net

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

CART

Close

WISHLIST

Close
Viewed

RECENTLY VIEWED

Close